2012. január 8., vasárnap

Újévi köszöntő

Tisztelt Partnereink, Kedves Barátaink!

Eltelt egy év. A karácsony meghitt, fenyőillatú, elcsendesülő időszakában felidéződtek az elmúlt év történései, eseményei. Az év vége az összegzések ideje.

Bútorfestő műhelyünk számára változásokkal teli, küzdelmes, dolgos, de új sikereket hozó évet jelentett 2011. Izgalmas pályázatokon indultunk, festett templomi mennyezetet terveztünk, iparművészeti vásárokon szerepeltünk az ország több pontján, kézműves foglalkozásokat tartottunk, egyedi bútorokat festettünk.
Megújultunk. Új formák, színek, minták születtek, egységes kollekciók alakultak, egyre letisztultabb vonalvezetésre törekszünk.
Kísérleteztünk textilekkel, szövéssel, varrással, szitázással és mindezek bútorokkal, a bútorfestéssel történő összehangolásával.
A formai, tárgytervezési, anyaghasználati kísérleteket, minta és szín-játékokat 2012-ben is folytatni kívánjuk, több izgalmas ötletünk is kidolgozásra vár! Legfrissebb, képes híreink itt a blogon (http://eredomuhely.blogspot.com/), illetve facebook oldalunkon követhetők.

Köszönjük minden megrendelőnknek, partnerünknek, támogatónknak a bizalmat, a gördülékeny együttműködést, a közös eredményeket! Továbbra is várjuk a megrendeléseket, lehetőségeket, közös munkákat! Megvalósuló tervekkel teli, sikeres Új Esztendőt kívánunk szeretettel:

Zsámbokréty Dóra és Jánosi Dóra
az EREDŐ Alkotóműhely bútorfestői


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése